پلاسما جت چیست و چه کاربردی دارد ؟

پلاسماجت چیست ؟ , پلاسماجت چه کاربردی دارد ؟

پلاسما جت چیست و چه کاربردی دارد ؟

در پاسخ به ” پلاسما جت چیست و چه کاربردی دارد ؟ ” می توان گفت پلاسماتراپی با دستگاه پلاسما جت  شرکت ناریاتک یک روش درمانی است که برای افتادگی پلک و چشم (بلفاروپلاستی)، درمان افتادگی و شل شدن پوست استفاده کردیم. ما از پلاسماجت برای از بین بردن اسکارها، برداشتن خال‌ها، عارضه های پوستی و سایر لژیون‌های ناخواسته پوستی سطحی بهره بردیم. برخلاف جراحی برای این عارضه ها ، پلاسماتراپی نیازی به بیهوشی کامل ندارد و زمان بهبودی سریع تر می گردد.پلاسماجت چیست ؟ , پلاسماجت چه کاربردی دارد ؟پلاسما چهارمین حالت ماده بعد از جامد، مایع و گاز است . دستگاه پلاسما جت در 10 سال گذشته در چندین کشور در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است. فناوری پلاسما در ایران نیز پیشرفت شگرفی داشته است. در طول دهه گذشته، روش‌های متداول چندگانه برای بازسازی و جوان‌سازی پوست از جمله لیزر، لایه‌برداری شیمیایی، انرژی مبتنی بر نور، فرکانس رادیویی و درم ابریژن مورد استفاده قرار گرفته‌اند. هر کدام خواص منحصر به فرد خود را دارند و همچنین مزایا و معایب خود را دارند.یکی از جدیدترین پیشرفت‌های فناوری در این عرصه، توسعه انرژی پلاسما برای ترمیم و معماری پوست است. به عنوان یک فناوری، انرژی پلاسما ممکن است شکاف بین انرژی های فرسایشی و غیر فرسایشی را پر کند.پلاسماجت چیست ؟ , پلاسماجت چه کاربردی دارد ؟

پلاسماجت چگونه عمل می کند ؟

پلاسماجت دستگاهی است که گرمای متمرکز را به بافت های پوست تحت درمان منتقل می کند. از تفاوت ولتاژ بین دستگاه و پوست بیمار استفاده می کند. تفاوت در ولتاژ یک قوس الکتریکی کوچک، شبیه به یک دقیقه روشنایی ایجاد می کند. نور کم باعث تصعید مایعات موجود در قسمت سطحی پوست بدون انتقال حرارت ناخواسته به بافت های مجاور می شود. علاوه بر این، تخلیه الکتریکی روی لایه سطحی پوست یعنی اپیدرم اتفاق می افتد و به لایه های زیرین مثل درم و هایپودرم آسیبی وارد نمی کند. این امر احتمال آسیب پوستی  را که می تواند در اثر استفاده نادرست از لیزرهای معمولی ایجاد شود، به شدت کاهش می دهد.تفاوت بین پلاسما جت و دستگاه های جراحی الکتریکی چیست؟یونیت الکتروسرجیکال و پلاسماجت کاربردهای متفاوتی دارند. پلاسماجت برای برش بافت در نظر گرفته نشده است، بلکه برای ایجاد انقباض و انجام برداشتن ضایعات پوستی و تصعید لایه به لایه پوست است. پلاسماتراپی با دستگاه پلاسما جت  کاملا غیر تهاجمی است و اسکار ایجاد نمی کند، اما در واقع بافت را بازسازی می کند، زیرا پارامترها و روش تولید آرک متفاوت است.

پلاسما جت چگونه کار می کند؟

دستگاه پلاسما جت با یونیزه کردن ذرات گاز بین الکترود و پوست، پلاسما ایجاد می‌کند و یک قوس الکتریکی ایجاد می‌کند. این فناوری بسیار دقیق است، بنابراین نواحی مانند پلک ها را می توان بدون جراحی یا آسیب رساندن به پوست درمان کنیم. همیشه تو مجموعه سیکاس مد میگوییم پلاسما شبیه “صاعقه” عمل می کند. وقتی رعد و برق به زمین برخورد می کند همه چیز را تبخیر می کند و فقط کربن سیاه باقی می ماند. روی سطح پوست، پلاسما سلول‌ها را تبخیر می‌کند و تنها چیزی که باقی می‌ماند کربن است.» . به بیان دیگر روی سطح پوست میکروبرن هایی ایجاد می شود و پوست بعد از طی دوره درمان بهبود می یابد.پلاسماجت چیست ؟ , پلاسماجت چه کاربردی دارد ؟علاوه بر ساپلیمیشن یا تبخیرسلولی ( “تصعید” پوست) ، اثر سه گانه ای داریم که باعث سفت شدن پوست و ترمیم بافت و افزایش تولید کلاژن می شود. پلاسماجت طیف وسیعی از کاربردها را دارد. محبوب ترین آن بلفاروپلاستی بدون جراحی (لیفت پلک) است، اما می توان از آن برای رفع چین و چروک نیز استفاده کرد.

عوارض پلاسما جت ( برای بینی و صورت و بدن) چیست ؟

می توان بسته به ناحیه تحت درمان، از کرم بی حس کننده موضعی استفاده کنیم که تاثیر آن حدود 45 دقیقه طول می کشد.با تزریق بی حسی موضعی،نیازی به بیهوشی کامل یا بستری شدن در بیمارستان نیست. لیفت پلک بدون جراحی (بلفاروپلاستی) با کرم بی‌حس‌کننده انجام می‌شود در حالی که خال‌ها و اسکارهای کلوئیدی ممکن است نیاز به تزریق بی حسی داشته باشند.درمان معمولاً بسته به بافت عارضه در 10 تا 40 دقیقه انجام می شود.  مراجعه کنندگان پلاسماتراپی بدون درد با کرم بی‌حس کننده را گزارش کرده‌اند، اما درمان در نواحی اطراف چشم ممکن است کمی درد داشته باشد و ممکن است احساس سوزش داشته باشد.ریسک PIH در تمام تکنولوژی های حرارتی وجود دارد . پزشکان باید  انواع تایپ های پوستی از لحاظ رنگ پوست و جنس پوست در نظر بگیرند  .برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد نحوه پلاسماتراپی بدون  ریسک PIH با کارشناسان تجهیز شرکت سیکاس مد در ارتباط باشید .

برای تماس با ما کلیک کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×