کاربرد انواع پلاسما سرد و گرم در پزشکی و زیبایی
کاربرد انواع پلاسما سرد و گرم در پزشکی و زیبایی را به طور جامع گردآوری کرده ایم .
انواع پلاسما به دو دستهی کلی ، پلاسمای گرم و سرد تقسیمبندی میشوند .

(پلاسما اسپارک)
پلاسما گرم :(پلاسما اسپارک) پلاسمای سرد :(کلد پلاسما)پلاسما هوا (ایر پلاسما)پلاسما دی بی دی (DBD Plasma)
پلاسمای گرم (پلاسما اسپارک) چیست ؟
پلاسمای گرم یا پلاسما اسپارک به وسیله ایجاد شکل خاصی از اختلاف پتانسیل زیاد بین سطح پوست و الکترود به وجود می آید. با وجود دمای بالا در پلاسما اسپارک میکروبرن روی سطح پوست ایجاد می گردد و به لایه های زیرین پوست منتقل نمی شود، به همین دلیل پلاسمای گرم کاربردهای زیادی در پزشکی و زیبایی دارد.به طور کلی پلاسما گرم یک جریان پلاسما بر روی بافت های بیولوژیکی تولید و واکنش های انعکاسی ایجاد می کند. با استفاده از این توانایی کاربردهای زیادی برای پلاسما تعریف گردیده است.سلول های بدن به صورت ذاتی نسبت به عبور جریان از خود مقاومت نشان خواهند داد. هنگامی که این الکترون های سرشار از انرژی به سطح بافت بدن می رسند، سلولها تبخیر شده و میکرون هایی روی سطح پوست ایجاد می کنند.
مکانیزم شیمیایی پلاسما گرم (اسپارک پلاسما) :
واکنش های حاصل از گونه های واکنش پذیر و رادیکال های آزاد
مکانیزم زیستی پلاسمای گرم (اسپارک پلاسما) :
آسیب به DNA و غشای سلولی
انواع پلاسمای سرد :

پلاسمای سرد (کلد پلاسما) چیست ؟
پلاسمای سرد یا کلد پلاسما در نتیجه اعمال اختلاف پتانسیل بالا به جریان گازهای بی اثر مانند هلیوم و آرگون که در حال عبور از هندپیس پلاسما جت است، ایجاد می شود. از آنجایی که عملکرد پلاسماجت در دمای حدود دمای اتاق است ، به آن پلاسمای سرد گفته میشود. جریان گاز یونیزه شده در این پلاسما حاوی الکترون و یون و گونه های فعال زیادی می باشد و در پزشکی ، زیبایی ، جراحی ، دندانپزشکی و … مورد استفاده قرار می گیرد.یکی از ویژگی های پلاسمای سرد یا کلد سما از بین بردن میکروب ها بدون آسیب زدن به بافت پوستی است. در طی اثر پلاسمای سرد گونه های متنوع مانند رادیکال های هیدروکسیل، گونه های واکنش پذیر اکسیژن از طریق چند مکانیسم روی میکروارگانیسم ها اثر می گذارند.
مکانیزم فیزیکی پلاسمای سرد (کلد پلاسما):
الکتروپراسیون،بمباران ذرات باردار و اشعه فرابنفش که باعث آسیب به DNA می شود و با شکست پیوند های شیمیایی در میکروارگانیسم ها باعث نابودی آن ها می شود.
پلاسما هوا (ایر پلاسما) چیست ؟

پلاسما هوا مکانیزم مشابه پلاسما سرد دارد که توضیحات آن بیان شده است. تفاوت عمده این پلاسما در دستگاه پلاسما جت پلاسمارت استفاده از کمپرسور هوا به جای کپسول هایی مانند هلیوم و آرگون است.با استفاده از کمپرسور هوا شما بدون نیاز به کپسول مصرفی می توانید به صورت نامحدود از اوزون تولید شده توسط این تکنولوژی بهره مند شوید.
تنها مزیت کلد پلاسما نسبت به ایر پلاسما سرعت هیلینگ و بهبود سریع تر نسبت به ایرپلاسماست . برای تهیه دستگاه پلاسما پلاسمارت ناریاتک بر روی لینک محصول کلیک کنید .
پلاسما دی بی دی (DBD Plasma) چیست ؟

پلاسما دی بی دی یا DBD Plasma . در نتیجه اعمال اختلاف پتانسیل بالا به الکترودی که توسط یک لایه دی الکتریک پوشانده شده است ایجاد میشود. پلاسما دی بی دی (DBD Plasma) بین سطح دی الکتریک و سطح زیستی مانند پوست ایجاد می شود.به دلیل وجود سد دی الکتریک روی الکترود، طلسم ایجاد شده در این حالت نیز افزایش دمای ندارد . یعنی با دمای اتاق مواجه هستیم. این نوع پلاسما نیاز به جریان گاز نداشته و گاز آرگون یا هلیوم به صورت محبوس در یک محفظه وجود دارد . با تغییر ساختار مولکول های هوا، تولید ازون و همچنین گونههای فعال بسیاری ایجاد می کند.
لایههای دی الکتریک نقش اساسی در جلوگیری از جرقه های حاصل از تخلیه را دارند. با اعمال ولتاژ بالا بین دوالکترود ، میدان الکتریکی بین آنها ایجاد میشود . اگر این میدان به اندازه کافی قوی باشد ، گاز محصور شده توسط الکترود یونیزه می گردد. در نتیجه پلاسما تشکیل می شود. این انرژی خاصیت درمانی و یک پاسخ موثر برای درمان زخم های مزمن و اختلالات عفونی و التهابی پوست است.
کاربرد پلاسما در پزشکی چیست ؟
موارد زیر لیست مختصری از کاربرد پلاسما در پزشکی است : لیفت پوست و لاله گوش از بین بردن ضایعات بافت های مختلف بدن مانند پوست ، لثه و واژن برطرف کردن چین خوردگی های های اطراف ناحیه آنال کمک به درمان آنژیوماروپی برداشتن زوائد از روی بافت ملتحمه فیبروما
کاربرد پلاسما گرم (پلاسما اسپارک) در پزشکی زیبایی چیست ؟
تخلیه الکتریکی ایجاد شده بین سوزن و سطح بافت پوست موجب تشکیل پلاسما و بخار شدن بافت میگردد. این ویژگی منحصر به فرد با استفاده از تکنولوژی پلاسما در زمینه های مختلف پزشکی استفاده شده است.هنگامیکه پلاسما به یک بافت برخورد می کند، سطح موردنظر را به بخار تبدیل میشود. یعنی حرارت به بافت های مجاور منتقل نمی شود. در صورت ایجاد میکروبرن های مناسب با الگوی کاربردی در یک بافت پوستی ، کاربردهای زیادی از پلاسما در پزشکی ایجاد میگردد .
کاربرد پلاسما گرم در زیبایی :
موارد زیر به کاربرد پلاسما گرم (اسپارک پلاسما ) در پزشکی و زیبایی اشاره دارد : از بین بردن چروک های دور چشم از بین بردن خط اخم از بین بردن ترک های پوستی رفع اسکارهای آتروفیک و هیپرتروفیک هایپر پیگمنتیشن از بین بردن خال های مسطح و برجسته. بلفاروپلاستی قرینه سازی پلک قرینه سازی بینی پس از عمل جراحی لابیاپلاستی کاهش تیرگی در لابیا ماژور برداشتن زوائد بین کانال آنال و واژن
کاربرد کلد پلاسما ( پلاسما سرد ) در پزشکی ، زیبایی و دندانپزشکی :
کاربرد کلد پلاسما یا پلاسما سرد نیز به دلیل ویژگیهای متمایز در پزشکی ، زیبایی و دندانپزشکی مشهود است. این گازهای یونیزه شده ترکیبی از الکترونها و یونهای فعال می باشند . پلاسما سرد ( کلد پلاسما) می تواند میکروارگانیسم ها و پاتوژن های سطح هدف را از بین ببرد. با افزایش جذب سطحی موجب چسبندگی بیشتر شوند. از جمله کاربردهای پلاسما سرد در پزشکی، زیبایی و دندانپزشکی به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
مراقبت و استرلیزه کردن دندان
کمک به درمان بیماری های دهان و دندان
ضد عفونی کردن ریشه و سطح دندان
سفید کردن دندان و بافتهای پوستی
درمان خشکی و سوزش پوست
درمان سوزش واژن
کمک به درمان عفونت های مقاوم واژن
جوانسازی بافتهای مانند پوست واژن.
از بین بردن زگیل تناسلی
سفید کردن پوست
کمک به برطرف کردن لک
افزایش نفوذپذیری کاشت مو
تسریع روند درمان زخم
کسروی درمان بیماریهای خود ایمن
کاهش التهاب
انعقاد خون
عکس های قبل و بعد از پلاسماتراپی :
مراقبت های قبل و بعد از پلاسماتراپی :
ضرر و عوارض پلاسما :
بهترین مراکز پلاسما (معرفی پزشکان و کلینیکها) :
بهترین مراکز پلاسما در شیراز کجاست ؟
بزودی…
چنانچه سوال و یا ابهامی داشتین ، خوشحال میشویم بشنویم و با افتخار پاسخگوی شما خواهیم بود.
نقد و بررسی دستگاه پلاسما پلاسمارت :
برای مشاهده جزئیات روی تصویر زیر کلیک کنید .
اطلاعات مفیدی بود
جناب محمد عزیز سلام.
چنان چه سوال و یا ابهامی داشتین خوشحال میشیم بشنویم و با افتخار پاسخگوی شما هستیم.
سپاس از شما .
سلام .من برای زخم میخوام دستگاه پلاسما بخرم .برای زخم پلاسمای سرد بهتره یا گرم؟
با سلام و وقت بخیر خدمت شما و با تشکر از پیام شما
در این خصوص هم پلاسمای سرد و هم air plasma کاربرد دارد و میتواند با از بین بردن عوامل میکروبی، روند بهبود زخم را تسریع کند
شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر به همکاران ما مراجعه کنید
09905837030