دستگاه پلاسما (معرفی و کاربرد)

دستگاه پلاسما , کاربرد دستگاه پلاسما

معرفی و کاربرد دستگاه پلاسما در پزشکی و زیبایی 

در این پست به کاربرد دستگاه پلاسما در 9 فیلد پزشکی و زیبایی مثل درماتولوژی ، فیزیوتراپی ، ارتوپدی ، زنان و زایمان ، دندانپزشکی و چشم پزشکی و کاشت مو می پردازیم . پس در ادامه با سیکاس مد همراه باشید . (برای مشاهده منو روی تصاویر کلیک کنید.)

معرفی دستگاه
دستگاه پلاسما پلاسمارت ناریاتک تنها دستگاه دارای 4 هندپیس مختلف پلاسما در دنیا است. دستگاه پلاسما پلاسمارت ناریاتک تنها دستگاه دارای منوی تخصصی برای نه 9 فیلد پزشکی است.
 
دارای بیش از ۱۰۰ کاربرد کالیبره شده به منظور سهولت کار با دستگاه
تنها دستگاه دارای متغیرهای شدت پلاسما ، عمق نفوذ پلاسما و رنگ پوست بیمار در هندپیس گرم
تنها دستگاه دارای متغیرهای شدت پلاسما و شدت جریان گاز در هندپیس سرد و و هندپیس هوا
دستگاه دارای متغیرهای زمان و شدت پلاسما در هندپیس DBD (دی بی دی)
توانایی ایجاد ضعیف ترین و قوی ترین پلاسمای مناسب برای بافت بدن در 10 لول متفاوت
دارای امکان انتخاب متغیرهای دستگاه و تغییر آن ها از روی هندپیس
دارای گواهینامه و سرتیفیکیت های معتبر داخلی و خارجی
همکاری با مراکز و پزشکان معتبر داخلی و خارجی
تولید داخلی زیر نظر برترین متخصصین
مانیتور با وضوح تصویر بسیار بالا فول اچ دی
دارابودن خدمات پس از فروش ۲۴ ساعته
دارا بودن اپلیکاتورهای لیفت به منظور لیفت صورت و بدن
طراحی بسیار زیبا و کاربردی بدنه مطابق با استانداردهای جهانی.
کاربرد پلاسما برای پوست و مو

کاربرد دستگاه پلاسما برای پوست :

منو درماتولوژی (dermatology)دستگاه پلاسما پلاسمارت ناریاتک شامل موارد زیر می باشد :

آکنه (Acne)
جای زخم (Scar)
اسکار هیپرتروفیک (hypertrophic scar)
تاتو (Tatttoo removal)
آنژیوم های یاقوتی (Ruby angiomas)
همانژیوم (Hemangiomasl)
لکه ها (Spots)
زگیل (Warts)
زگیل(Moles)
گزانتلاسما (Xanthelasma)
چین و چروک (Wrinkle)
بلفاروپلاستی (belpharoplasty)
لیفت بدن (Body list)
لیفت لب ها (Lips  lift)
کوچک شدن بینی (Shrinking the nose)
استرچ مارک های پس از زایمان (Stretch mark)
آنتی باکتریال (antibacterial)
کاشت مو (Hair transplantation)
انعقاد خون (Blood coagulation)

کاربرد دستگاه پلاسما برای رفع چین و چروک (wrinkle) :

به خطوط روی پوست ، چین و چروک یا wrinkle گفته می شود. با افزایش سن ، پوست شما کلاژن و الاستین کمتری تولید می کند . این امر باعث نازک شدن و کاهش مقاومت پوست در برابر آسیب‌ها می شود. عوامل محیطی ، کم‌آبی و سموم ، منجر به ایجاد چین و چروک می شوند. چین و چروک بخش جدایی ناپذیر و طبیعی فرایند پیری است؛ بنابراین هیچ دلیلی برای ترس از آن وجود ندارد.
به منظور رفع چین و چروک های ناشی از افزایش سن از پلاسمای گرم (اسپارک پلاسما) استفاده می شود . بدین‌صورت که اطراف خطوط و چین و چروک ها را به موازات خطوط ایجاد شده پلاسماتراپی می کنیم . توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید درون خطوط را پلاسما زد ، چرا که سبب بدتر شدن این خطوط می شود.
 

کاربرد پلاسما پلاسمارت ناریاتک برای مو (کاشت مو ) :

عمل پیوند و مو و یا کاشت مو ، تار موی برداشت شده از بانک مو وی ایجاد زخمی در قسمتی که نیاز به کاشت می باشد ، کاشته می شود. جهت تسریع در روند بهبود زخم ایجاد شده و آنتی باکتریال کردن سطح زخم ایجاد شده به منظور افزایش کیفیت کاهش و جلوگیری از ریزش پس از پیوند از پلاسمای سرد و توسط گاز هلیوم استفاده میشود.
کاربرد پلاسما برای جراحی پلاستیک

کاربرد دستگاه پلاسما برای جراحی پلاستیک :

شامل موارد زیر می باشد:

کوچک کردن بینی(Shrinkng the noise) با دستگاه پلاسما پلاسمارت ناریاتک :

پلاسما بینی گوشتی اغلب زمانی انجام می‌شود که هدف لیفت و کوچک‌سازی بینی باشد. روش کار بدین صورت است که تزریق پلاسما بینی ، پوست بینی را به شکل نقاط ریز در کنار هم می سوزانند. عمق این سوختگی در ظاهر کمتر از چیزی که واقعا رخ داده به نظر می آید . پس از پلاسمای بینی و گذشت مدت زمان بهبودی و ترمیم ، پوست بینی مقداری جمع تر شده و بینی کوچک تر به نظر می رسد.
کاربرد پلاسما برای دندان پزشکی

دستگاه پلاسما پلاسمارت و کاربرد آن در دندانپزشکی : (منو Dentistry)

 

سفید کردن دندان (Teeth whitening) با دستگاه پلاسما پلاسمارت :

این اثر به دلیل آزاد شدن رادیکال‌های  OH و حذف پروتئین های سطحی است. دانشمندان دریافتند که پلاسماسرد در ترکیب با پراکسید هیدروژن قادر به از بین بردن لکه ها از دندان‌های استخراج شده است. جت پلاسما جریان مستقیم به همراه پراکسید هیدروژن همچنین می‌تواند برای سفید کردن دندان مورد استفاده قرار گیرد. پلاسمای سرد به همراه پراکسید هیدروژن می تواند برای از بین بردن لکه های ذاتی استفاده شود.
 

ایمپلنت(Implantation extraction) :

با استفاده از خواص درمانی پلاسمای سرد و دی بی دی پلاسما (DBD Plasma) از خارج شدن ایمپلنت از لثه جلوگیری می شود و از مکانیزم ضدعفونی کردن زخم و از بین بردن میکروب و مکانیزم ها استفاده می شود.
کاربرد پلاسما برای چشم پزشکی
 

کاربرد دستگاه پلاسما در چشم پزشکی :

منو چشم پزشکی دستگاه پلاسما پلاسمارت شامل موارد زیر می باشد:
 

بلفاروپلاستی (Belpharoplasty) با دستگاه پلاسما :

از نظر زیبایی شناسی ، چشم ها مهم ترین بخش صورت هستند. چشم ها در بسیاری از موارد نشان دهنده سن فرد و حتی منعکس کننده حالات هیجانی و خلقی نیز می باشند. از سوی دیگر و شاید باید گفت متاسفانه چشم ها و پلک ها زودتر از سایر اجزای بدن علائم پیری را نشان می‌دهند.

عمل جراحی پلاستیک پلک ها که اصطلاحاً بلفاروپلاستی نامیده می شود برای برداشتن پف پلک و پوست اضافه آنها طراحی شده و هدف اصلی آن جوان ساختن چهره افراد از. حال با استفاده از دستگاه پلاسمای اسپارک می توان لیفت پلک را بدون جراحی انجام داد که به صورت خطوط موازی بر روی پلک ، پلاسما زده می شود و نتیجه آن لیفت پلک به سمت بالا میباشد.
 

سوزاندن چربی پلک (زانتلاسما) Xanthelasma :

برآمدگی زرد رنگ ، سفت و کوچکی است است که زیر پوست پلک بنا به علتی که به خوبی مشخص نیست ، تشکیل می‌شود و بی ضرر است. افراد ممکن است از نظر زیبایی تمایل به خارج کردن آن داشته باشند ولی این عارضه اغلب عود می کند. این ضایعه توسط پلاسمای اسپارک و یا گرم قابل حذف می باشد در عکس نمونه  آن را میبینیم.
 
کاربرد پلاسما برای جراحی عمومی

منو General Surgey:

پلاسماتراپی آکنه (Acne):

درمان آکنه های فعال به واسطه پلاسمای سرد و پلاسمایDBD صورت می‌گیرد. در این روش روند بهبود زخم بسیار سریع تر شده و یا شاید به نصف دوره عادی نیز برسد. چنین می‌توان از پلاسمای اسپارک یا گرم نیز در درمان جای آکنه استفاده کرد و فرورفتگی های آکنه بعد از ریختن آن را از بین برد.

رفع اسکار برجسته و فرورفته (Scar) :

اسکارها ، جای زخم هایی هستند که یا به صورت برجسته و یا به صورت فرو رفته بر روی پوست صورت و یا بدن ایجاد می شوند. که برای از بین بردن آن از پلاسمای اسپارک استفاده می شود. برای از بین بردن اسکار های فرورفته پلاسما را همانند چین و چروک در اطراف آن انجام داد. ولی اگر اسکار برجسته باشد پلاسماتراپی را بر روی اسکار انجام می‌دهیم و در نهایت یک یا دو ردیف اطراف آن می زنیم تا هم‌سطح شود.
کاربرد پلاسما برای زنان و زایمان

منو Gynecology جراحی زنان و زایمان دستگاه پلاسما :

شامل مواردزیر است :

لابیاپلاستی (Labiaplasty):

نوعی عمل جراحی زیبایی مخصوص زنان است که ، جراح شکل ظاهری لبه داخلی و یا لبه بیرونی واژن را تغییر میدهد و بهبود می بخشند.  بر اساس آمار بیشتر خانم‌هایی که متقاضی عمل لابیاپلاستی هستند مایل هستند اندازه و یا طول لبه داخلی واژن خود را کاهش دهند.اگرچه تاکنون از نظر تئوری ، اندازه مشخصی برای لبه واژن تعریف نشده است اما بهترین حالت برای اکثر زنان ، حالتی است که لبه داخلی واژن از لبه بیرونی آن بیرون نزند. البته قابل ذکر است که در این جراحی ، مقدار اضافی کلاهک کلیتوریس نیز می تواند برداشته شود .حال با استفاده از پلاسمای اسپارک یا گرم میتوان لبه بیرونی و یا لبه داخلی واژن را کوچک کرد و یا در صورت نیاز به تغییر ظاهر واژن و یا افتادگی لبه های آن عمل لیفت را جهت زیبایی انجام داد.

افزایش و تقویت میل جنسی:

درون واژن مقدار زیادی وجود دارد. با INSERT پروب پلاسمای DBD به علت افزایش خونرسانی به آن ناحیه و همین طور که ری که بافت های داخلی واژن سبب افزایش سرعت انتقال پیام های عصبی به مغز شده و این عمل مصوبه افزایش میل جنسی و ترشحات هورمونی میباشد.

منو Wound دستگاه پلاسما :

شامل موارد زیر می باشد:

زخم (Wound):

زخم های مزمنی مانند زخم های دیابتی و زخم بستر با استفاده از پلاسما درمان می‌شوند. در این فرآیند ، پلاسما فعالیت ضد باکتری خاصی را بدون این که به بافت سالم پیرامون آن آسیبی وارد شود به صورت گزینشی در موضع فعال میکند.
یکی از کاربردهای وسیع این فناوری در درمان زخم های بیماری دیابت است. یابی از بیماری های شایع و ناتوان کننده انسان است که می تواند مشکلات جدی را برای اندامهای ایجاد کند.یکی از این مشکلات زخم های مزمن و مقاوم به درمانی است که معمولاً کف پای این بیماران ایجاد می شود . علت آن ایجاد اختلالات اعصاب محیطی و کم شدن جریان خون در اندام است کف پا دور ترین قسمت بدن از قلب است و نسبت به دیگر بافت‌های بدن خونی کمی دریافت می‌کند. اری دیابت در بلند مدت باعث کم شدن جریان خون در همه بدن می شود ولی مشکل در پای جدی‌تر می‌شود ، زیرا افراد مبتلا به دلیل اختلال در عروق محیطی به ویژه در پاها ، � کوچکترین آسیب دچار بزرگترین مشکلات در پای خود می‌شوند و زخم پای دیابتی ایجاد می‌شود.
کاربرد پلاسما برای فیزیوتراپی

کاربرد دستگاه در فیزیوتراپی (Physiotheraphy) :

یکی دیگر از زیر منوهای دستگاه پلاسما پلاسمارت ناریاتک منو فیزیوتراپی می باشد . هنگام انتخاب فیلد فیزیوتراپی از روی منو دستگاه به طور خودکار هندپیس DBD دستگاه پلاسما پلاسمارت فعال می گردد .

کاربرد پلاسما برای ارتوپدی

منو ارتوپدی (Ortheopedics)

یکی دیگر از زیر منوهای دستگاه پلاسما پلاسمارت ناریاتک منو ارتوپدی می باشد . هنگام انتخاب فیلد ارتوپدی از روی منو دستگاه به طور خودکار هندپیس DBD دستگاه پلاسما پلاسمارت فعال می گردد .

1 دیدگاه برای “دستگاه پلاسما (معرفی و کاربرد)

  1. اشتراک‌ها: پلاسما جت چیست و چه کاربردی دارد ؟ - سیکاس مد (راه اندازی تجهیز کلینیک های زیبایی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×